Vă prezentăm Party in a BOX

Planificati o petrecere sau o seara speciala?  Se apropie o ocazie speciala si vreti sa organizati o masa festiva?

V-ar placea sa faceti o petrecere acasa sau la birou? Aveti nevoie de ajutor pentru organizare?

Ati ajuns exact unde trebuie! Puteti sa va bazati pe PARTY in a BOX!


Gasiti aici TOT ceea ce va trebuie, inclus intr-o singura cutie de petrecere. De la confetti, baloane, decoratiuni, vesela, TOT ce trebuie pentru o petrecere reusita.


PARTY in a BOX va livreaza la usa cutia de petrecere!  Mai simplu de-atat, nu se poate! Trebuie doar sa montati decoratiunile si sa aranjati masa, conform instructiunilor.


In nici jumatate de ora, cutia de la PARTY in a BOX poate transforma orice spatiu intr-unul in haine de petrecere…asa ca singura voastra grija este sa va invitati prietenii!


Gasiti in colectia de produse PARTY in a BOX produse premium, decoratiuni si accesorii pentru aranjarea meselor, alese cu grija de la furnizori de incredere, vesela din carton sau plastic, grupate in colectii care sa va inspire. 
Avem propuneri de petreceri pentru mici si mari, pentru petreceri sofisticate sau relaxate, pentru seri romantice, ocazii speciale, aniversari sau pur si simplu seri intre prieteni.

Fiecare cutie din colectia PARTY in a BOX include tot ceea ce este necesar pentru a va scapa de grija si stresul organizarii unei mese speciale.


Voi va ocupati de muzica, mancare & invitati, iar PARTY in a BOX va livreaza la usa cutia de petrecere care va scapa de orice grija organizatorica.


Gata de petrecere? PARTY in a BOX e pregatit sa facem echipa buna impreuna!   


Party in a Box © 2021powered by webbing