Sa facem cunostinta

Anca & Anca.

Anca Bartos & Anca Bold Gheorghe.

Un lucru e clar chiar din poze - iubim culorile!  Ne plac inghetata, zilele cu soare si mesele in familie & intre prieteni. Radem mult, vedem doar partea plina a paharului si ...daca paharul e cu un cocktail fresh, cu atat mai bine!

Asa a inceput prietenia noastra. Cu muuulte asemanari. Fetele noastre, prietene si ele, fac uneori liste cu asemenarile dintre noi. Atunci cand nu ne asemanam, ne completam! Si cum amandoua suntem pasionate de culori, oameni dragi stransi in jurul unei mese, fie ea festiva sau care pur si simplu marcheaza o zi speciala...ne-am zis ca e momentul sa ne transformam pasiunea in job.


Asa a aparut ideea PARTY in a BOX.  Este cutia care aduce bucurie si culoare in fiecare casa, exact asa cum se intampla la noi. Adunam accesorii care pot insenina orice casa, orice spatiu, important este sa fie oameni care vor sa marcheze momente speciale. Si da, se gasesc ocazii la fiecare pas. Fie o aniversare, fie o cina romantica, fie pur si simplu un mic dejun diferit sau o seara intre prieteni. Acasa, la birou, la picnic. Noi avem propuneri pentru fiecare, important este sa va doriti sa va livram la usa cutia de petreceri!

Cum am ajuns aici? Pe drumuri diferite, dar totusi pline de asemenari!


Anca Bartos:  ‘’Am studiat Artele la Timisoara, apoi am absolvit  Facultatea de Teatru la Timisoara.  Am jucat cu pasiune si emotie pe fiecare scena,  am crezut ca voi face teatru,  dar viata e plina de surprize.  Am pus intotdeauna pasiune in fiecare proiect, pe fiecare scena, la fiecare microfon, am trait cu maxime emotii si entuziasm fiecare nou eveniment din viata, am tratat cu seriozitate fiecare oportunitate si provocare, m-am bucurat de fiecare zi  din cei  peste  5 ani de la Itsy Bitsy si Radio Romania Junior, m-am dedicat fiecarui eveniment organizat. Asta sunt eu. Un om dinamic, care vede tot timpul solutiile, imi place sa vin cu idei noi, sa creez...si sa ma reinventez cu fiecare noua etapa din viata mea. Party in a Box e un pas pe care-l fac cu mare deschidere, entuziasm, nerabdare. E o etapa a maturitatii si sper ca vom aduce bucurie in multe case, cu aceste cutii de petrecere!’’ 


Anca Gheorghe:  “Intr-un fel sau altul mereu mi-a placut sa adun zambete si sa vad bucuria oamenilor din jur.  Pe scurt, despre mine:  5 ani in radio si publicitate, 5 ani de marketing si PR pentru doua marci auto premium, 5 ani de vanzari, consultanta, evenimente, project management. Pe larg: Ce ani frumosi! Ce de oameni interesanti, povesti de succes, locuri pline de farmec, lansari si evenimente, emotii si pasiune...toate m-au format si m-au adus in punctul in care am inteles ca cel mai important este sa faci ce-ti place si s-o faci cu pasiune.  Asa s-a nascut si ideea Party in a Box. Este o idee  aparuta din dorinta  noastra de a sarbatori cat mai mult fiecare zi si sunt sigura ca putem transmite din energia noastra. Cutia Party in a Box va livra momente si amintiri in casele oamenilor!’’Party in a Box © 2020powered by webbing